Apparaten en accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Koken van jasmijnrijst
35min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Steak tartaar
30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Hollandaise saus
Geen beoordelingen